Як купувати кузовні деталі?

Ваша ластівка втомилася. Ходова ціла, двигун не жере масло і готовий проїхати ще півмільйона, але іржа роз'їдає кузов, гнітить і дряпає душу. Настав час щось із цим робити. Так у ваше життя з хтивою усмішкою і без дозволу вривається квест під назвою "кузовний ремонт".

Це вже серйозно.

Тобто, якщо ви з кумом за чашкою чаю, ближче до ночі вирішили, що «так! час міняти пороги!», це не привід набирати в пошуковику “пороги на форд купити київ” і замовляти що перше вискочить.

Перше і найголовніше – вам потрібно знайти СТО чи майстра, які працюватимуть з машиною. Можна навіть провести невеличкий «тендер» – кожен майстер художник, кожен по-різному бачить процес ремонту, його вартість та результат. Тут ваше з ним бачення, бажання та можливості повинні зійтись. І ось ви знайшли майстра своєї мрії, він проводить огляд машини, приблизно озвучує вартість, призначає дату і каже… “Вези пороги. Також швидше за все знадобляться підсилювачі та піддомкратники”. Треба шукати.

Почнемо з того, що трохи дивно, коли людина, яка займається кузовними деталями, не має наших контактів і сам нас не набере. Адже Компанія VooDooCar запрошує до співпраці оптові та роздрібні точки продажу автомобільних запчастин, СТО та кузовних майстрів. Для них у нас діють спеціальні ціни, умови та гнучка система знижок. https://voodoocar.com.ua/partners/

Також у нас на сайті є розділ ”Пошук СТО” https://voodoocar.com.ua/sto/, де на карті показана мережа наших партнерських СТО, що постійно розширюється, що допоможе вам у два кліки вирішити свою проблему, де б ви не знаходилися!

Але припустимо (тільки припустимо), що люди яких ви обрали, ніколи не працювали з нашими ремонтними вставками і, пропонуючи вам привезти поріг (або арку), вони уявляють собі як ви привезете з заводу-виробника ще тепленьку потрібну частину автомобіля, її швидко приварять по точкам і на тому все закінчиться... Проблема в тому, що таке можливо хіба що з вітчизняними автомобілями. Бюджет подібного заходу з машиною німецькою, корейською чи японською буде близький до вартості невеликої яхти. Це фантазії.

Або, припустимо, вони чекають, що ви привезете їм деталь зрізану на “розборці”? Тут проблема в тому, що на деякі машини (через вік, рідкість або особливості моделі) "живі" деталі відсутні в принципі, а якщо і є, то вам напарять здоровезний шматок кузова, може навіть "чверть", що найчастіше зовсім зайве.

Може штампована імпортна деталь із тонкого незрозумілого металу, який прогорає від зварювання і, через два-три роки, навіть при найретельнішій обробці, згниє і змусить вас проходити це все заново? При деяких пошкодженнях іншого виходу немає, але - якість сталі, наявність потрібної в асортименті та інше - сумнівне задоволення.

Навіщо це все, якщо VooDooCar має заміри більш ніж на 5000 моделей автомобілів, а якщо раптом ні - ми можемо виготовити деталь конкретно для вашого автомобіля, з урахуванням ваших побажань з відмінної оцинкованої сталі 1.2мм, що найкраще підходить для кузовного ремонту?

А про сам кузовний ремонт, про те, що робити щоб якомога довше не звертатися до майстрів з кузовного ремонту, ми розповімо вам у наступних випусках. Залишайтеся з нами!