За лаштунками кузовної арки

Як і підсилювач порога, внутрішня арка має досить різноманітні форми на автомобілях різних моделей та виконує безліч функцій. Але з точки зору кузовного ремонту, нас цікавить тільки одна - підсилення та підтримка зовнішньої арки. Справа в тому, що в особливо занедбаних випадках трапляється так, що арку немає до чого приварювати.

На жаль, не завжди є можливість швидко та недорого знайти й купити потрібну “рідну” деталь конкретно для вашого авто. 
Тут і стане в нагоді наш ремкомплект внутрішньої арки.

За конструкцією він повторює радіус зовнішньої деталі, що дозволяє їх легко поєднати. А далі вже справа техніки.

Але буває що форма цієї ремонтної вставки не дозволяє якісно провести кузовний ремонт в певних місцях. Наприклад, внизу біля порога. Це найбільш вразливе місце під колесом і навіть пластиковий захист не рятує кузов від піску і хімікатів. Наш ремкомплект внутрішньої арки, так само повторює радіус зовнішньої арки та має кут вигину 90 градусів.
 Звичайно, ці ремонтні деталі потребують певних доробок та підгонки при встановленні, проте позбавляють вас щастя нишпорити по автозвалищам та підбирати потрібні деталі він інших машин.

Звичайно, ці ремонтні деталі потребують певних доробок і підгонки при монтажі, проте позбавляють від щастя нишпорити по автозвалищам і підбирати потрібні деталі він інших машин.